• La cervesera promet "mesures no traumàtiques"
  • Confia en "arribar a un acord satisfactori"
ep tirajecanacervezaheineken
HEINEKEN

Heineken Espanya ha presentat un expedient de regulació d'ocupació (ERO) que afectaria, en la seva primera proposta, 220 posicions repartides entre les àrees de producció, vendes i suport als diferents centres de treball de l'empresa cervesera en territori espanyol.

  • 93,96€
  • -0,15%

Concretament, les 220 posicions es repartiran de la següent manera: 40 als serveis centrals a Madrid, 81 als centres de Sevilla, 63 a València i els restants, distribuïts entre les altres oficines comercials de la companyia segons un comunicat emès per Heineken i el comitè intercentres, que van iniciar dimecres la negociació de l'expedient.

Segons apunten els dos, "es tracta d'un procés habitual en companyies que operen en entorns dinàmics i canviants". A més, Heineken ha aprofitat l'ocasió per afirmar que està "en contínua recerca de l'excel·lència del negoci per atendre millor al mercat, clients i consumidors". Dins d'aquest context, la companyia cervesera reconeix que està duent a terme "iniciatives amb focus en l'eficiència i la millora contínua i ha identificat la necessitat d'emprendre el referit procés de reestructuració".

La companyia cervesera promet mesures no traumàtiques i confia en un acord satisfactori

El comunicat assenyala, a més, que l'anunci d'aquest procés està vinculat a les condicions que l'empresa i la representació social van acordar el conveni col·lectiu signat al passat mes de juliol. Així mateix, recorda que les dues parts ja han negociat anteriorment expedients de regulació d'ocupació "sempre basats en mesures no traumàtiques, afectant fonamentalment a treballadors en edats properes a la jubilació".

D'aquesta manera, els dos afirmen que afronten aquest procés "confiant en arribar a un acord satisfactori" i coincideixen en la importància de "mantenir la bona fe i reserva necessària que exigeix ​​la negociació d'aquest tipus de processos" i comprometre’s a comunicar els avenços de la negociació als propis treballadors.

Noticias relacionadas

contador