ep hostelero
Heineken

La companyia cervesera holandesa Heineken ha anul·lat totes les seves previsions per a l'exercici 2020 a conseqüència de la falta de visibilitat sobre la durada i l'impacte negatiu de la pandèmia de Covid-19, que anticipa que serà encara més grey durant el segon trimestre.

En aquest sentit, la multinacional ha explicat que, a conseqüència de la propagació de la crisi del Covid-19, molts països han adoptat mesures de contenció que inclouen restriccions de moviments i tancaments d'establiments, i fins i tot el tancament forçós de plantes de producció.

"Això constitueix un important esdeveniment macroeconòmic negatiu que està tenint un impacte substancial sobre els mercats i negocis d'Heineken", ha apuntat. "S'espera que l'impacte s'intensifiqui al segon trimestre", ha advertit l'empresa, que en els tres primers mesos de 2020 va registrar una caiguda orgànica del 4% dels volums, que en el cas de la cervesa va ser d'un 2%.

La companyia ha subratllat que la crisi els ha trobat amb un balanç sòlid i amb línies de crèdit compromeses que no s'han utilitzat, a més d'haver-se assegurat finançament addicional als mercats de capitals aquestes últimes setmanes.

Noticias relacionadas

contador