• A més, properament es podrà pagar en bitcoin
ep tienda hawkers gafas
HAWKERS

Hawkers, la companyia espanyola d'ulleres de sol nascuda a Internet, aposta per revolucionar el món de les ulleres graduades amb preus "molt competitius" amb l'obertura abans de Nadal de la seva primera òptica a la seva recent inaugurada botiga de Madrid, el primer establiment físic de la companyia.

En concret, la marca d'ulleres compta amb un equip de treball propi que fa temps ja que està treballant en aquest projecte per a la capital espanyola.

"L'òptica tindrà un preu molt competitiu. El preu és un dels cavalls de batalla, no pots revolucionar sense revolucionar-te en el preu. Una de les coses que ha fet que canviï les ulleres de sol és el rang de preus en el que venem, és un senyal de la nostra identitat", ha explicat el cofundador de la marca, David Moreno, en declaracions a Europa Press.

D'aquesta manera, la companyia espanyola, que va néixer el 2012, trasllada a les ulleres graduades els seus senyals d'identitat, "ulleres de marca i qualitat a un preu just", que l'han portat a vendre en 2016 més de 4,5 milions d'ulleres i estar present en més de 50 països.

Per la seva banda, el director de 'venda al detall' i innovació, Diego Sebastián, ha reiterat que la companyia aposta per "crear un luxe diferent". "Intentem fer la qualitat accessible per a tothom i fer millor la vida del nostre client final. Per això volem reinterpretar un sector molt ancestral que està monopolitzat i que treballa amb marges molt alts. Volem reinventar el segment de les ulleres graduades", ha reiterat.

ROMA, SEGÜENT OBERTURA I ESPEREN OBRIR A BARCELONA I ELX

Hawkers, companyia nascuda a Internet, ha fet el salt a l’'offline' amb la seva primera botiga física, que està localitzada a Madrid, concretament al cèntric carrer de Carretas, número 7, i que compta amb un espai de 150 metres quadrats, dividits en tres plantes.

Un espai que és el reflex dels valors del producte i la marca Hawkers, amb una materialitat que barreja marbre i acer inoxidable, responent a aquesta cura pel detall en el procés de compra en què es veu embolicat el client a l'establiment i oferir-li un producte a l’"abast de tothom".

Entre les novetats que presenta la botiga destaca que és el primer establiment de moda que ha eliminat l'efectiu com a forma de pagament i properament es podrà pagar en 'bitcoins'. A més, la marfca, que fa uns mesos va fer l'ullet al món tèxtil, estudia poder incloure a la botiga la venda de gorres, samarretes i dessuadores.

"És una aposta valenta que desaparegui l'efectiu, perquè considerem que és mort i per ara cap dels nostres clients s'ha queixat", ha explicat el director de 'venda al detall' i innovació, mentre que David Moreno ha reconegut que han corregut un " risc" amb aquesta decisió, però és una cosa que forma part de la seva filosofia.

Una altra de les característiques de la botiga és una zona de videojocs Arcade, on els clients podran desbloquejar descomptes o regals en superar reptes, com, per exemple, arribar al màxim nivell en el PacMan de la seva màquina Arcade.

Pel que fa al ritme d'obertures, la companyia prefereix ser cauta, encara que durant les pròximes setmanes obriran a Roma la seva segona botiga física, que serà molt "potent". "Serà diferent perquè cada ciutat es mereix un projecte", ha explicat el cofundador de la marca.

"Properes botigues? Abordem ara aquesta i no fem una planificació a llarg termini. A Espanya, obrirem a Elx segur i a Barcelona, ​​però anem a poc a poc. Potser de sobte obrirem cinc en un mes, però no estan projectades" , ha indicat David Moreno a Europa Press.

Hawkers, que va aixecar recentment una ronda de finançament Sèrie A de 50 milions d'euros, va tancar 2016 amb una facturació de 60 milions d'euros i preveu acabar aquest exercici amb unes vendes de més de 100 milions d'euros.

contador