hanneke smit banner

The Bank of Nova York Mellon Corporation ha fet públic avui que Mitchell Harris, conseller delegat (CEO) de BNY Mellon Investment Management, que abasta els negocis de gestió patrimonial (Wealth) i d'inversions (Investment), deixarà el càrrec l'1 d'octubre de 2020.

L'empresa ha nomenat Hanneke Smits com a nova CEO de BNY Mellon Investment Management; Catherine Keating continuarà sent la CEO de BNY Mellon Wealth Management. Tant Smits com Keating lideraran les seves respectives unitats de negoci sota la supervisió del CEO de BNY Mellon, Todd Gibbons, i Smits passarà a formar part del Comitè Executiu de BNY Mellon.

"Durant els seus quatre anys com a CEO de BNY Mellon Investment Management, Mitchell Harris ha resultat decisiu per a l'èxit del nostre negoci de gestió d'inversions, i li desitgem el millor en la seva jubilació. Durant un període de profunds canvis per al món de les inversions, Mitchell va contribuir a reposicionar el nostre model multiboutique, i va impulsar el llançament de noves capacitats d'inversió, la qual cosa ens col·loca en una molt bona posició per atendre les canviants necessitats dels nostres clients", ha declarat Todd Gibbons, CEO de BNY Mellon.

"Estem encantats amb el nomenament de Hanneke Smits com a nova CEO de BNY Mellon Investment Management. Hanneke ha liderat el creixement del negoci de Newton i la seva cultura centrada en el client, i ens complau enormement comptar amb ella per dur el timó en aquesta nova etapa de BNY Mellon Investment Management. Mitchell ha sabut envoltar-se d'un equip de líders solvents, entre els quals s'inclouen Hanneke i Catherine, que continuarà impulsant l'execució de les nostres prioritats estratègiques per proporcionar als nostres clients innovadores solucions d'inversió que es veuen recolzades per un comportament excepcional", ha reblat.

Noticias relacionadas

contador