ep el presidente de ohl juan villar-mir de fuentes
OHL - Archivo

OHL ha informat la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que es donen per acabades les negociacions per a una fusió amb Caabsa (empresa de la família mexicana Amodio) sense que s'hagi arribat a cap acord.

  • 0,33€
  • 4,32%

"Caabsa Infraestructures i la societat (OHL) han acordat donar per acabat el període d'exclusivitat que s'havien atorgat recíprocament per estudiar una possible operació de fusió entre OHL i el negoci de construcció de Caabsa", ha assenyalat la constructora en un fet rellevant.

Alguns mitjans informaven aquests dies que OHL i els Amodio havien refredat les negociacions sobre la fusió per les incerteses derivades la crisi.

OHL ha afegit que, malgrat aquest fet, Grup Villar Mir manté converses amb la família Amodio sobre una possible venda de part del seu paquet accionarial d'OHL.

El 4 de febrer, OHL va rebre una proposta de fusió de Caabsa, la constructora de la família mexicana Amodio, per obtenir entre un 31% i un 35% del capital de la constructora espanyola, però sense llançar una oferta pública d'adquisició d'accions (OPA) sobre la totalitat de l'empresa.

En concret, la constructora va rebre una carta dels germans Luis Fernando i Julio Maurici Martín Amodio Herrera, en la qual proposaven "analitzar una possible integració del negoci de construcció de Caabsa Infraestructures i d'OHL".

L'operació s'havia d'articular mitjançant una "potencial fusió per absorció per part d'OHL del negoci de construcció de Caabsa", transacció que atorgaria a la família Amodio una participació "no inferior al 31% ni superior al 35%" del capital social de la societat resultant.

Noticias relacionadas

contador