• Berenberg apunta que els resultats del trimestre haurien de dissipar els temors dels inversors
grifols

Grifols ha pujat un 2,3% aquest divendres en borsa gràcies al suport de Berenberg. Les accions de la companyia avancen un 2,8% fins als 23,6%. Aquesta pujada fa que sigui el valor amb millor comportament de l'IBEX 35. Berenberg apunta que els resultats del trimestre dissiparan els temors dels inversors sobre la companyia.

  • 5,92€
  • -0,67%

Berenberg assenyala que les accions de Grifols han tingut mal comportament des dels resultats de l'exercici fiscal 2017, que es van presentar a finals de febrer, a causa del canvi de la divisa i al "relativament feble" negoci de Bioscience del quart trimestre del 2017. No obstant això, Berenberg manté la seva recomanació i el preu objectiu de Grifols. Així, en el cas de les accions de tipus A recomana mantenir-les i li atorguen un potencial del 8,7% fins als 25 euros. Pel que fa a les accions de tipus B, el banc recomana comprar-les i li atorguen un potencial del 26% fins als 21,25 euros.

No obstant això, el banc alemany apunta que els resultats del primer trimestre de 2018, que es presentaran el dijous 3 de maig seran bons. Així, apunten que poden esperar una taxa de creixement propera al 6% en els ingressos de Bioscience en canvi constant. "Això, al nostre parer, alleujarà les preocupacions pel que fa al negoci de Bioscience que, juntament amb les preocupacions sobre els marges, van deixar les accions B de Grifols oferint un valor excepcional".

Berenberg explica que estan convençuts que el seu marge millorarà durant els propers 3-4 anys. "Seguim convençuts que hi ha una expansió substancial del marge", apunten en un comunicat. "Del que estem segurs és que els marges no es milloraran el primer trimestre del 2018, però és una cosa que no espera ningú."

El banc alemany també confia en la reunió amb analistes i inversors que tindrà lloc els dies 7 i 8 de juny a Barcelona: "Esperem que l'esdeveniment augmenti la confiança dels inversors respecte als ingressos i les perspectives de creixement i potencial de marge".

Noticias relacionadas

contador