ep archivo   fabrica de grifols en estados unidos
EUROPA PRESS - Archivo

Grifols ha anunciat aquest dijous el llançament de la seva nova solució, Grifols sCD38, la primera proteïna recombinant soluble dissenyada per bloquejar els anticossos anti-CD38 en pacients amb mieloma múltiple que reben tractament amb daratumumab, garantint la rapidesa i precisió de les proves de transfusió sanguínia, que són fonamentals per a un tractament adequat.

  • 9,89€
  • -0,64%
  • 6,81€
  • -2,85%

Daratumumab és un anticòs monoclonal dirigit a la proteïna CD38 per al tractament del mieloma múltiple. Tot i això, durant el tractament, el fàrmac s'uneix a la proteïna CD38 dels glòbuls vermells i pot alterar els resultats de proves de compatibilitat prèvies a la transfusió sanguínia. Això pot endarrerir les transfusions que salven la vida dels pacients, ha explicat Grifols en un comunicat.

L'enfocament de Grifols sCD38 permet realitzar proves creuades, cribratge i identificació de forma més eficient, quan s'utilitza el sistema DG Gel de Grifols per fer proves de compatibilitat pretransfusional. La companyia explica que, en utilitzar aquesta solució, els laboratoris obtenen una idea més clara del quadre clínic amb menys esforç en comparació amb les opcions actuals.

La solució sCD38 de Grifols ha rebut el marcatge CE i estarà disponible a determinats mercats una vegada s'hagin completat els requisits de registre i notificacions addicionals.

"Estem encantats d'anunciar el llançament de Grifols sCD38, una solució pionera a la seva classe que simplifica el procés de les proves de transfusió sanguínia amb una metodologia senzilla i més eficient", afirma Antonio Martínez, president de la Unitat de Negoci Diagnostic de Grifols. "El marcatge CE de la solució Grifols sCD38 proporciona una solució fiable i eficient per garantir resultats precisos i consistents, fet que demostra el compromís continu de Grifols amb la innovació en la seguretat de les transfusions de sang".

Noticias relacionadas

contador