ep archivo   sede de grenergy
GRENERGY - Archivo

Grenergy ha notificat aquest dimecres que, abans del venciment de termini establert pel Reial decret llei 23/2020 per a la consecució de les declaracions d'impacte ambiental (DIA), el venciment del qual és avui dia 25 de gener de 2023, la companyia ha rebut autoritzacions positives per a 472MW dels 522MW que es veien afectats per aquest termini.

  • 26,30€
  • -0,38%

A nivell projecte, Grenergy disposa dels permisos per als parcs d'Ayora (172MW), Jose Cabrera (50MW) i Tavernas (250MW).

La companyia ha indicat, en una nota remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), que, amb aquesta fita, consolida la consecució dels objectius establerts per als propers exercicis 2023 i 2024 a Espanya.

Segons el CEO de Grenergy, David Ruiz de Andrés, “aquests permisos suposen un suport als objectius estratègics (...) i reafirmen el compromís de la companyia amb el medi ambient i la preservació dels ecosistemes on construïm les nostres instal·lacions d'energies renovables”.

La cotitzada compta actualment amb una cartera de projectes en desenvolupament d'11,4 GW, xifra que suposa un increment de 5,1 GW l'últim any.

contador