google 76517 640

Alphabet (Google) retardarà de manera indefinida el pla de retorn de l'empleat a l'oficina, que tenia previst per al mes de gener, a causa de la preocupació present per la variant òmicron del coronavirus. Ho ha confirmat l'empresa aquest dijous en un correu electrònic enviat als seus treballadors al qual ha tingut accés CNBC.

  • 2.607,03$
  • -2,22%

Google havia previst que els seus treballadors tornessin durant tres dies a la setmana a partir del proper 10 de gener de 2022. No obstant, els seus executius van fer marxa enrere al pla de retorn aquest dijous i han posposat amb data indefinida la tornada a la feina presencial.

Gairebé un 40% dels treballadors de Google als Estats Units han acudit almenys un dia a una oficina durant les darreres setmanes, sent un percentatge més alt que en altres països.

Tot i aquest nou ajornament, el vicepresident de la companyia, Chris Rackow, ha animat els treballadors de Google que, "on les condicions ho permetin", tornin a connectar-se personalment amb els companys de feina, afegint que la companyia donarà a tots els treballadors que ho necessitin un període de 30 dies per fer la transició a l'horari híbrid.

contador