• GSK posseirà el 55% de la nova empresa amb seu al Regne Unit i Alphabet, el 45% restant
  • La bioelectrònica és un nou camp de la medicina que té com a objectiu fer front a una àmplia gamma de malalties cròniques
gsk, drug, biotech, pharma,

GlaxoSmithKline s'ha associat amb Alphabet, empresa matriu de Google, per utilitzar senyals elèctrics en lloc de fàrmacs per tractar malalties, amb l'objectiu de crear una poderosa nova força en el món de la bioelectrònica, segons publica Financial Times.

Tenen previst invertir 540 milions de lliures durant els propers set anys en l'empresa de propietat conjunta

GSK i Alphabet estan creant Galvani Bioelectronics per tal de comercialitzar medicina bioelectrònica. Tenen previst invertir 540 milions de lliures durant els propers set anys a l'empresa de propietat conjunta, a més de contribuir a la propietat intel·lectual existent. GSK posseirà el 55% de la nova empresa amb seu al Regne Unit i Alphabet, el 45% restant. Galvani s'ubicarà en el principal centre de recerca del Regne Unit de GSK a Stevenage. Aquest anunci es produeix després de la decisió de GSK la setmana passada d'invertir 275 milions de lliures en fabricació de productes farmacèutics al Regne Unit.

Llegiu també: En directo | Alphabet marca un nuevo récord: la matriz de Google aumenta un 21% sus ingresos

La bioelectrònica és un nou camp de la medicina que té com a objectiu fer front a una àmplia gamma de malalties cròniques

La bioelectrònica és un nou camp de la medicina que té com a objectiu fer front a una àmplia gamma de malalties cròniques, com l'artritis, la diabetis i l'asma, amb petits dispositius implantables, que modifiquen els senyals elèctrics que passen al llarg dels nervis del cos. Aquest enfocament podria representar una tercera forma de tractament de la malaltia, juntament amb els medicaments i les vacunes convencionals.

Galvani bioelectrònica començarà a realitzar proves clíniques en trastorns inflamatoris, metabòlics i hormonals, i amb la diabetis tipus 2, on els experiments amb animals ja han produït evidència d'efectivitat. Alhora, els investigadors desenvoluparan mini-implants per al seu ús en pacients.

Llegiu més:

Brussel·les prepara càrrecs contra Google per abús de poder i pràctiques anticompetència

Google une a los Juegos Olímpicos de Río y México 68 con realidad virtual

Google i Facebook també van licitar per LinkedIn

contador