ep cesar gonzalez bueno consejero delegado del banco sabadell durante su intervencion en el curso de
APIE

"Hem triat acuradament les paraules en parlar sobre el dividend. La ràtio de pay out serà almenys del 40% i dependrà de molts factors. Les recompres d'accions no n'estan excloses, però no hem decidit res en aquest sentit, ni com serà l'import, ni l'estructura del dividend fins que no tinguem els resultats anuals”.

  • 1,89€
  • -0,13%

Són les declaracions de César González-Bueno, conseller delegat de Banc Sabadell, durant la presentació davant d'analistes que ha realitzat l'entitat després de publicar els seus resultats.

El banc ha aprovat aquest dijous elevar la ràtio de pay-out (percentatge de beneficis que paga com a dividends) “fins a un nivell, almenys, del 40%; i un dividend a compte en efectiu de 0,02 euros per acció pagador el 30 de desembre”.

Sobre l'evolució dels costos, González Bueno ha explicat que "serem molt disciplinats en la gestió de costos. Estem compromesos a contenir la pressió de la inflació i estem molt determinats en aquest sentit", ha afegit.

I pel que fa a la recerca d'un soci per a la seva divisió de pagaments, el directiu ha precisat que "treballem amb una mentalitat industrial. No busquem reforçar el capital, així que la recerca d'un soci, si és que finalment acordem alguna cosa, no serà destinada a maximitzar un benefici extraordinari, sinó a millorar el servei per augmentar el retorn a llarg termini. És un negoci que té un enorme potencial”.

Noticias relacionadas

contador