une impression 3d du nouveau logo de facebook meta et le logo de facebook sont places sur le clavier d un ordinateur portable dans cette illustration

Goldman Sachs ha elevat el preu objectiu a Meta, des dels 164 dòlars als 215 dòlars per acció, alhora que reitera la seva recomanació de comprar després que la companyia, matriu de Facebook, Instagram i Whatsapp, hagi presentat els seus resultats.

Com comenten en un informe recent els experts de Goldman Sachs, "Meta va produir una narrativa molt més equilibrada que la de fa només un trimestre".

Creuen que la companyia "s'allunya dels vents en contra de la indústria", alhora que "s'executa bé en inversions en IA, automatització i mesurament/atribució entrant el 2023".

Al quart trimestre del 2022, Meta ha presentat un benefici per acció (BPA) d'1,76 dòlars, per sota dels 2,24 dòlars anticipats pel consens, però els ingressos de 32.170 milions han superat en gairebé 500 milions el pronòstic del mercat.

La companyia tecnològica ha anunciat recentment l'acomiadament de més d'11.000 treballadors, el 13% de la plantilla a tot el món.

Noticias relacionadas

contador