• Els objectius per al proper any estan sota revisió com a part d'aquest nou pla estratègic
ep gas natural fenosa 20171107121602
EUROPA PRESS

Gas Natural Fenosa llançarà un nou pla estratègic per al període 2018-2020 el proper mes de febrer, segons ha informat la companyia en una presentació enviada a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). El nou pla estratègic de determinar l'ús òptim dels fons rebuts, considerant el futur pla d'inversions de Gas Natural Fenosa, els objectius de nivells de deute i la remuneració a l'accionista.

  • 23,36€
  • -0,09%

L'energètica ha indicat que aquesta nova 'full de ruta' conduirà a la generació de valor a l'accionista en el mitjà i llarg termini, un cop que espera que es materialitzi durant l'últim trimestre d'aquest any i el primer de 2018 la recepció dels fons derivats de les operacions de venda del 20% del seu negoci de distribució de gas a Espanya a un consorci format per Allianz i CPPIB per 1.500 milions d'euros i dels seus actius a Itàlia a 2i Rete Gas i Edison per un import total de 1.020 milions d'euros.

Aquest nou pla determinarà l'"ús òptim dels fons rebuts, considerant el futur pla d'inversions de Gas Natural Fenosa, els objectius de nivells de deute i la remuneració a l'accionista". En referència a això, el grup ha subratllat que "pretén seguir oferint una remuneració atractiva a l'accionista".

Així mateix, el grup va avançar una millora de les seves perspectives per a 2018, després d'un 2017 "molt complicat" marcat per les circumstàncies anormals en electricitat d'Espanya i els desastres naturals. Referent a això, l’empresa ha indicat que els objectius per al proper any estan sota revisió com a part d'aquest nou pla estratègic, "tenint en compte recents avenços a la gestió de la cartera".

Noticias relacionadas

contador