ep parque eolicosiemens gamesa 20180925144808
SIEMENS GAMESA
18,05€
  • 0,00€
  • 0,00%

Siemens Gamesa Renewable Energy subministrarà 71 aerogeneradors amb una potència conjunta de 263 MW per a diversos projectes eòlics terrestres (onshore) a Suècia, Noruega, Alemanya i Turquia, segons ha confirmat l'empresa. Aquests contractes formen part de l'entrada de comandes de la companyia de renovables durant el quart trimestre de l'exercici 2018, que abasta els mesos de juliol a setembre.

Els models d'aerogeneradors es troben en un rang de potència entre els 2,3 MW i els 4,1 MW. Així, al nord d'Europa, la companyia subministrarà 34 aerogeneradors (137 MW) a Arise, Eolus i Saxovent, mentre que a Turquia lliurarà 37 aerogeneradors a Afken Renewable Energy A.Ş (125 MW).

En concret, a Suècia, Siemens Gamesa ha arribat a un acord amb el seu nou client Arise Windpower AB per al subministrament de 20 aerogeneradors amb una capacitat total de 82 MW. Onze dels quals s'instal·laran al parc eòlic Bröcklingberget, i els nou restants a Enviksberget. Tots dos projectes es posaran en marxa a la tardor de 2019, i contemplen un acord de serveis d'operació i manteniment per als propers vint anys.

A Noruega, la companyia lliurarà a Eolus Vind AB 7 aerogeneradors (30 MW) per el seu parc eòlic Stigafjellet, al sud de Stavanger. Aquest parc es posarà en funcionament el 2020 i la companyia s'encarregarà de les tasques d'operació i manteniment per als propers cinc anys.

Siemens Gamesa instal·larà set aerogeneradors (25 MW) al parc alemany Windpark Mautitz Süd. Aquest és el primer contracte de la companyia amb Saxovent Ökologische Investments i inclou un acord de serveis d'operació i manteniment per als propers vint anys. Els aerogeneradors es fabricaran a Dinamarca i el projecte es posarà en marxa el desembre d'aquest mateix any.

Finalment, SGRE subministrarà a Turquia 37 aerogeneradors, amb una capacitat superior als 125 MW, a dos projectes de Afken Renewable Energy A.Ş a l'est del país: 22 per al parc de Denizly i 15 per Hasanoba. Tots dos parcs es posaran en marxa el 2019 i el contracte inclou els serveis d'operació i manteniment durant 15 anys.

Siemens Gamesa dona feina a 1.500 persones a la regió de nord d'Europa i Orient Mitjà i compta amb una base instal·lada de 13,6 GW. Més del 93% de la potència instal·lada a la regió es va aconseguir durant els últims 5 anys i en 18 països.

El Regne Unit és el país amb més potència instal·lada, supera els 4 GW, potència que suposa un 33% de la quota de mercat al país. A Noruega Siemens Gamesa compta amb un 50% de quota de mercat, mentre que a Dinamarca se situa en gairebé un 25%, i a Suècia supera el 19%.

Noticias relacionadas

contador