• Per avançar en la fusió s'ha de solucionar què fer amb Adwen, la "joint venture" que té al 50% amb la francesa Areva
  • Des de 2012 s'ha apreciat amb més d'un 2.000%
Gamesa-siemens

El fabricant d'aerogeneradors espanyol ha aconseguit superar els 20 euros durant la sessió d'aquest dijous i cotitza en nivells no vistos des del 2008. L'empresa segueix a l'espera de resoldre la seva fusió amb la divisió eòlica de Siemens i continua amb la tendència alcista que va iniciar en 2012.

  • 18,05€
  • 0,00%

Després dels últims resultats presentats al juliol, l'empresa especialitzada en energies renovables es revaloritza més d'un 10% i a mitja sessió cotitza en zones properes als 20 euros, amb pujades del 0,33%. El valor, que no ha parat de pujar des del 2012 quan l'empresa va decidir canviar l'equip directiu, s'ha apreciat més d'un 2.000% en aquest temps i signatures d'inversió com Société Générale o Exane BNP Paribas veuen el seu preu arribant als 23 i els 22,5 euros respectivament.

D'altra banda, Gamesa segueix a l'espera de resoldre què fa amb Adwen, la “joint venture” que té al 50% amb la francesa Areva, i així desbloquejar la seva fusió amb Siemens, segons informava el president de la companyia, Ignacio Martín, en la conferència amb analistes mantinguda durant la presentació de resultats semestrals.

José María Rodríguez, analista tècnic de Bolsamanía, destaca que el valor "no presenta resistència importants fins al buit a la baixa setmanal dels 20,62 euros (octubre de 2008) i per damunt els màxims històrics que al seu moment va dibuixar als 33 euros"

contador