• Un dels seus objectius seria construir pantalles de televisió
  • L'arribada de Trump a la Casa Blanca incentiva la producció als Estats Units
foxconn tim cook

Foxconn, l'empresa taiwanesa que fabrica als iPhones d'Apple, està negociant amb el gegant tecnològic construir una fàbrica a Estats Units, amb una inversió benvolguda de 7.000 milions de dòlars.

  • 169,30$
  • -0,35%

L'objectiu, a més de fabricar mòbils, seria construir pantalles de televisió, en un projecte que podria crear entre 30.000 i 50.000 ocupacions als EUA. I és que el proteccionisme de la nova Administració Trump està motivant a moltes empreses americanes a canviar les seves estratègia, amb la promesa també que el nou president establirà un marc fiscal més atractiu, tant per als seus beneficis com per a les reserves d'efectiu que mantenen a l'estranger.

Terry Gou, president i CEO de Foxconn, ha explicat que la fàbrica podria produir pantalles per a mòbils i també per a televisions, segons informa Nikkei Asian Review, ja que actualment no existeix cap fàbrica a EUA que produeixi aquest tipus de productes. Un dels productes que Apple porta desenvolupant des de fa anys és una televisió, encara que de moment mai s'ha fixat una possible data de llançament.

"Seria un gran assoliment per a mi si amb si que Apple construeixi una gran planta de producció a Estats Units, o moltes grans plantes als Estats Units, en lloc de la Xina o Vietnam", va declarar fa uns mesos Donald Trump, que es reunió amb els directius de les grans companyies tecnològiques després de la seva victòria en les eleccions per traslladar-los els seus objectius de cara als propers quatre anys. A canvi de produir a EUA, Trump es compromet a rebaixar els impostos a les empreses.

Noticias relacionadas

contador