ep solaria 20201019181104
SOLARIA

Forta caiguda borsària per Solaria (-13,51%), després que Goldman Sachs considerés esgotat el potencial alcista del fabricant de panells solars, que s'havia disparat gairebé un 30% durant la primera setmana de l'any. La caiguda d'aquest valor ha provocat un efecte contagi en altres valors renovables com Grenergy, Solarpack i Soltec, que han registrat una gran pressió baixista.

  • 10,80€
  • -1,82%

Els analistes del banc nord-americà, que havien aconsellat fins ara comprar les seves accions, amb un preu objectiu de 24 euros, han reduït la seva recomanació fins a mantenir, malgrat que han elevat la seva valoració fins als 25,50 euros per títol.

Els títols de Solaria han caigut més d'un 13%, fins als 26,76 euros per acció, després de marcar un màxim històric aquest dijous als 31,06 euros. La companyia va començar l'any als 23,56 euros.

Aquesta mateixa setmana, els analistes de Bank of America han iniciat la cobertura sobre la companyia amb un preu objectiu de 33,50 euros i un consell de compra.

La seva estratègia de producció d'hidrogen verd ofereix "un angle únic per aprofitar l'oportunitat de l'hidrogen verd a través de les ambicions d'Espanya d'esdevenir un centre d'exportacions", han assenyalat.

Per Bank of America, aquesta unitat de negoci aportaria fins a 14 euros per acció a la valoració de Solaria, cosa que no ha estat descomptat pel mercat. La seva previsió és que la taxa de creixement del seu EBITDA sigui del 35% durant els propers anys.

AFAVORDIA PEL TRIOMF DE JOE BIDEN

Des de Link Securities, afirmen que el control demòcrata del Senat "afavoreix les empreses d'infraestructures, les constructores, les relacionades amb materials i les d'energies renovables".

I en analitzar els valors espanyols que més se'n poden beneficiar, esmenten Siemens Gamesa, Solaria, Iberdrola i Acciona, aquestes dues últimes "molt ben posicionades en renovables als EUA".

Noticias relacionadas

contador