ep plano general de uno de los pabellones del mobile world congress barcelona - mwc 2019
David Zorrakino - Europa Press - Archivo

Foment del Treball ha defensat aquest dijous que Barcelona "reuneix i aporta" l'oferta més qualificada per continuar sent la ciutat amfitriona de Mobile World Congress (MWC).

Així ha reaccionat la patronal catalana després que la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, hagi avançat, en un esmorzar informatiu organitzat per Europa Press, que faran tot el que estigui al seu abast per celebrar a la capital espanyola el congrés.

La patronal ha assegurat que les institucions i agents econòmics de la ciutat de Barcelona "treballen i tenen el compromís ferm" de preservar i oferir les millors condicions perquè la capital catalana continuï sent la seu mundial d'aquest esdeveniment.

"La capital catalana acumula molts anys de treball de fons que connecta tots els agents econòmics i institucionals de la ciutat: les empreses, les indústries, les universitats i escoles de negocis, els centres d'innovació i recerca i, per descomptat, les institucions polítiques", ha assegurat.

La patronal també ha defensat que Madrid i Barcelona han de mostrar la seva capacitat de col·laboració i d'oferir al món "propostes complementàries per sumar i construir un país millor".

Noticias relacionadas

contador