ep archivo   piscina de fluidra 20240219161404
FLUIDRA - Archivo

Fluidra ha acordat, a la sessió del Consell d'Administració, proposar a la Junta General d'Accionistes la distribució d'un dividend de 0,55 euros per acció amb càrrec als resultats del 2023. Aquesta proposta implica un 50% de 'payout' del benefici de caixa net del 2023.

  • 22,66€
  • -2,75%

El desemborsament total, supeditat a l'aprovació per part de la Junta General d'Accionistes que se celebrarà el proper 8 de maig, pujarà al voltant de 105 milions d'euros. Si s'aprova, la companyia farà un primer pagament de 0,30 euros per acció el 3 de juliol i un altre de 0,25 euros per acció el 3 de desembre del 2024.

“La companyia ha tingut un bon exercici el 2023, en línia amb les expectatives i en un entorn comercial en procés de normalització. Estem preparats per fer front al 2024 i seguim confiant en l'atractiu de la indústria, i en la nostra capacitat per crear valor per als nostres grups d'interès com la companyia líder mundial del sector de la piscina i el wellness”, ha assenyalat Eloi Planes, president executiu de Fluidra.

D'altra banda, el Consell d'Administració de Fluidra ha proposat Olatz Urroz García com a consellera independent de la societat. El nomenament serà sotmès a votació a la Junta General d'Accionistes.

Fluidra ampliaria així el nombre de consellers de la societat a 14, enfront dels 13 actuals. Amb l'augment del nombre de membres la companyia assenyala que pretén aconseguir més pluralitat de perspectives i interessos representats, enriquint la presa de decisions i l'aportació de punts de vista plurals al debat dels assumptes de la seva competència.

Urroz va començar la seva trajectòria a General Electric (GE) i al llarg de la seva carrera ha passat per companyies globals del seu sector com Vodafone PLC i Amazon, entre d'altres. A finals de l'any 2022, es va incorporar a PagoNxt com a directora financera, liderant un equip en múltiples geografies.

Així mateix, es proposa a la Junta la reelecció d'Esther Berrozpe i Brian McDonald com a consellers independents de la companyia.

Noticias relacionadas

contador