ep archivo   piscina de fluidra 20211223112003
FLUIDRA - Archivo

Fluidra serà l'encarregada de construir la nova zona wellness de les instal·lacions del Club Natació Atlètic-Barceloneta (CNAB) situat a la platja de Sant Sebastià de Barcelona, segons ha informat la companyia en un comunicat.

  • 20,08€
  • 0,75%

El projecte, dissenyat per Fluidra Projects, abasta una àrea de 421 metres quadrats. La nova zona wellness comptarà amb una piscina lúdica d'acer inoxidable i estarà equipada de diferents jocs aquàtics: llits d'aire, bancs d'hidromassatge, cascades i raigs cervicals, etc. A més, també comptarà amb dues piscines d'acer inoxidable de contrast, és a dir, de diferents temperatures.

Així mateix, l'espai disposarà d'una zona completa de temperatura i relaxació amb sauna, bany de vapor, font gel, dutxes sensacions i una exclusiva zona per relaxar-se amb bancs calefactats i paret de sal.

Amb aquesta construcció, la zona wellness del CNAB oferirà uns “serveis de la més alta qualitat als seus usuaris”, ha dit Fuidra. El projecte ja s'està duent a terme i està "molt avançat", i per això està previst que s'inauguri aquesta primavera.

Noticias relacionadas

contador