nueva cellnex portada

L'agència de qualificació creditícia Fitch ha confirmat el ràting de Cellnex de BBB- amb perspectiva estable després de l'última adquisició a Polònia i considerant l'ampliació de capital de 7.000 milions d'euros esperada per a abril de 2021. La perspectiva de la qualificació és estable.

  • 30,55€
  • 0,36%

"Un cop completada l'adquisició de Polkomtel i totes les altres operacions anunciades, esperem que el palanquejament net dels fons d'operacions (FFO) es mantingui per sota del nostre llindar de rebaixa de 6,7 vegades el 2021-2024. Això suposa que Cellnex obtingui la totalitat de la injecció de capital de 7.000 milions d'euros de la seva proposta d'emissió de drets", explica l'agència. "Cellnex té un pla de fusions i adquisicions de 9.000 milions d'euros que, si s'executa, augmentaria el palanquejament potencialment per sobre de la nostra sensibilitat a la baixa durant un període prolongat, pressionant al seu torn les qualificacions", afegeix.

Sabadell creu que la decisió de Fitch sobre Cellnex és una notícia positiva, ja que la companyia persegueix conservar el seu grau d'inversió mentre s'expandeix a través d'adquisicions per Europa.

Noticias relacionadas

contador