ep archivo   junta general ordinaria de accionistas de ferrovial a 13 de abril de 2023 en madrid
Alberto Ortega - Europa Press - Archivo

Ferrovial ha confirmat aquest dimecres que cap accionista ha exercit el dret de separació, pel qual podien vendre les seves accions a la companyia a canvi d'un preu de 26 euros per títol en cas d'oposar-se al trasllat als Països Baixos. La companyia ja havia avançat a la setmana passada que els tenidors de títols no s'interposarien en la seva marxa del país, encara que no ho ha pogut confirmar oficialment fins aquest dimecres.

  • 28,92€
  • 0,28%

Aquest era l'últim escull que havia de superar l'empresa per fer efectiva la sortida del país, després que els accionistes aprovessin el moviment en junta amb un suport del 93,3% dels vots. En aquesta cita, el 5,8% es va mostrar en contra i el 0,9% se'n va abstenir.

Després dels resultats de les votacions, només els titulars d'un 0,29% del capital de la companyia podien realment exercir el dret de separació, ja que és el percentatge que va votar en contra del trasllat respecte al capital total de l'empresa, a part de Leopoldo del Pino (germà del president Rafael del Pino), que havia avançat que no vendria, ja que suposaria la pèrdua de tota la seva representació a l'empresa que va fundar el seu pare.

Els creditors de Ferrovial també han disposat d'un termini d'un mes per exercitar el seu propi dret d'oposició a l'operació, i des de la companyia també han assegurat que cap ho ha fet.

Noticias relacionadas

contador