• La companyia renovarà més del 80% de l'actual flota de recollida
cbfcc short

FCC s'ha adjudicat la prestació del servei de neteja i recollida de residus de la ciutat de Bilbao i de Mercabilbao, per a un període de quatre anys prorrogables i per un import de 173,4 milions d'euros, segons ha informat el grup.

FCC

  • 12,62€
  • -0,63%

La companyia encadena el seu sisè contracte consecutiu amb l'Ajuntament d'aquesta ciutat, on així està prestant aquests serveis de forma ininterrompuda des de 1972.

Així mateix, amb la nova renovació d'aquest contracte, la companyia controlada per Carlos Slim reforça la seva cartera de serveis al mercat domèstic.

En virtut del nou contracte amb la ciutat de Bilbao, FCC s'ocuparà de la neteja i recollida de residus de la ciutat i també de Mercabilbao. Per a això, comptarà amb una plantilla de 678 operaris.

Quant als mitjans tècnics, la companyia renovarà més del 80% de l'actual flota de recollida (201 vehicles nous i altres 47 recondicionats), amb una aposta per les noves tecnologies, atès que incorporarà 62 vehicles elèctrics que suposaran així el 25% del parc total.

Noticias relacionadas

contador