ep fcctexas
FCC

FCC

12,62€
  • -0,08€
  • -0,63%

FCC s'ha adjudicat tres nous contractes de serveis mediambientals a Texas per un import conjunt de 6,12 milions d'euros. Amb això, la companyia ja suma als Estats Units una cartera de dotze contractes per valor d'uns 790 milions d'euros des que va desembarcar al país amb aquest negoci.

El grup que controla Carlos Slim avança així en la seva estratègia d'expandir per Amèrica del Nord la seva divisió de negoci de serveis, actualment embarcada en una política d'internacionalització. Dels nous contractes aconseguits a Texas, un consisteix a gestionar els fangs deshidratats d'una depuradora del municipi de Garland, i un segon, en tramitar la recollida, gestió i tractament dels residus de col·legis d'aquesta localitat, una de les més poblades del àrea metropolitana de Dallas Fort Worth.

Aquests contractes se sumen al que la companyia ja prestava a la ciutat, segons el qual des de 2016 s'encarrega de gestionar els residus reciclables, que sumen unes 10.000 tones l'any.

El tercer dels contractes aconseguits ara consisteix precisament en encarregar-se de processar tots els residus reciclables de la ciutat de Lewisville, al Nord de Texas, durant un període de nou anys.

FCC emprendrà aquests treballs, que inclou tractar 5.500 tones de residus l'any, a les instal·lacions de reciclatge que la companyia té a Dallas.

Noticias relacionadas

contador