• El número de drets necessaris per rebre una acció nova és de 36
  • El pròxim 3 de gener s'efectuarà el pagament d'efectiu als accionistes que hagin escollit rebre efectiu
faesfarma

El consell d'administració de Faes Farma ha acordat dur a terme l'execució de l'increment de capital alliberat mitjançant el qual s'instrumentarà el dividend flexible de 0,09 euros per acció, segons ha informat la companyia farmacèutica espanyola a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 3,41€
  • 0,74%

El programa de dividend flexible ofereix als accionistes la possibilitat de triar entre rebre accions de la societat de nova emissió o l'import en efectiu equivalent al dividend. Així, els inversors rebran un dret d'assignació gratuïta per cada acció de la companyia de la qual siguin titulars.

El nombre de drets necessaris per rebre una acció nova és de 36 i el preu garantit al que la companyia es comprometrà a comprar els drets a qui opti per rebre efectiu és de 0,09 euros.

El proper 3 de gener s'efectuarà el pagament d'efectiu als accionistes que hagin triat rebre efectiu en virtut del compromís de compra de drets assumit per la companyia farmacèutica i el 25 de gener és el dia previst perquè comenci la contractació ordinària de les noves accions en les borses espanyoles.

El nombre d'accions a emetre com a conseqüència de l'execució de l'augment és de 7.082.399 amb un valor nominal de 0,10 euros.

La companyia ha fixat l'import de l'augment en 708.239,90 euros, sent el valor de mercat de l'augment (import de l'opció alternativa) de 23.104.910,26 euros.

La companyia cotitza plana en la sessió d'aquest dijous.