ep logo de facebook
Christophe Gateau/dpa - Archivo

Facebook ha invertit 5.700 milions de dòlars (5.252 milions d'euros) en la compra d'una participació del 9,99% a la companyia índia Jio Platforms, propietat del conglomerat Reliance Industries Limited, la qual cosa converteix a l'empresa fundada per Mark Zuckerberg en el principal accionista minoritari de la companyia asiàtica.

Segons va indicar Reliance Industries, dirigida per Mukesh Ambani, l'home més ric de l'Índia, la inversió realitzada per Facebook adjudica una valoració de 65.950 milions de dòlars (60.717 milions d'euros) al conjunt de Jio Platforms.

Per part seva, Facebook va apuntar que un dels elements clau de col·laboració entre totes dues empreses passa per la creació de noves maneres d'operar per a les persones i les empreses en l'economia digital, i per això opta per establir una aliança entre JioMart, la plataforma de comerç electrònic per a pimes de la firma índia, amb Whatssap, per facilitar fer compres al públic.

"Aquesta inversió subratlla el nostre compromís amb l'Índia i el nostre entusiasme per la transformació que Jio ha provocat al país. En menys de quatre anys, Jio ha connectat més de 388 milions de persones, impulsant la creació de noves empreses innovadores i connectant les persones de noves maneres", va destacar la xarxa social.

"La sinergia entre Jio i Facebook contribuirà a fer realitat la meta d'una 'Índia Digital' del primer ministre, Narendra Modi", ha indicat Mukesh Ambani, president i director gerent de Reliance Industries. "A l'era posterior al coronavirus, confio en la recuperació econòmica i el ressorgiment de l'Índia en un termini tan breu com sigui possible. Aquesta col·laboració amb seguretat farà una important contribució a aquesta transformació".

Noticias relacionadas

contador