ep fernando gonzalez consejero delegado de ezentis
EUROPA PRESS - Archivo

Ezentis ha començat els treballs de desplegament i construcció de fibra òptica a Alemanya. A través d'un contracte amb UGG (aliança d'empreses creada per Telefónica i Allianz), Ezentis s'encarregarà de desenvolupar el projecte 'clau en mà', pel qual es farà càrrec de la planificació, disseny de xarxes, enginyeria, supervisió, control del projecte i posada en marxa.

  • 0,19€
  • 0,53%

El desplegament va començar a principis de juny a la localitat de Sexau amb més de 1.500 unitats immobiliàries. Gottenheim, municipi a sud de l'Estat de Baden-Württemberg, és la segona població de mida similar on ha començat a treballar aquest mes d'agost, en un acte inaugurat per l'alcalde de la localitat alemanya, responsables d'UGG i el director general d'Ezentis Deutschland, Nicolás Domínguez Staedke. Al setembre Ezentis començarà a desplegar a la tercera població.

Els treballs a Gottenheim duraran uns nou mesos, període després del qual està previst que 1.700 llars disposin de fibra òptica. Per aconseguir aquesta meta, el ritme de desplegament serà d'uns 200-250 metres de conducte de fibra òptica al dia amb fins a 3-4 equips d'obra civil treballant a la localitat.

El contracte d'Ezentis amb UGG té una durada de dos anys ampliables, i es desenvoluparà per diferents localitats dels Estats de Baden-Württemberg i Baviera, amb uns ingressos estimats de més de 50 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador