enerside

Enerside Energy ha començat a cotitzar aquest divendres a BME Growth amb el tradicional Toc de Campana que ha protagonitzat pel seu CEO i fundador, Joatham Grange, acompanyat del també soci i directiu de la companyia, Antoni Gasch, al parquet del Palau de la Borsa de Madrid. En un dia en què tot cau per l'atac rus a una central nuclear d'Ucraïna, Enerside no n'és una excepció i es deixa un 12%, fins als 4,80 euros.

Es tracta de la primera companyia que surt a borsa a BME Growth aquest any, i la quarta que s'incorpora a BME Growth des de l'Entorn Pre Mercat. Enerside va fixar el preu de referència per a les seves accions en 5,46 euros, xifra que implica una valoració de 204 milions d'euros.

L'empresa del sector de l'energia solar fotovoltaica cotitza amb el codi de negociació ENRS en modalitat contínua. A l'hora de sortir a borsa comptava amb un capital flotant del 25% i amb més de 1.200 accionistes, entre inversors institucionals, family offices, banca privada i retail.

Per a la companyia, que va iniciar fa gairebé dos anys el seu camí a l'Entorn Pre Mercat de BME, sortir ara al BME Growth suposa un pas previ i natural en la seva estratègia d'arribar a cotitzar al Mercat Continu a mitjà termini, amb l'objectiu de poder dotar de més liquiditat i visibilitat els seus inversors.

Segons el CEO d'Enerside, Joatham Grange, “la sortida a borsa de la societat a BME Growth avui és una fita molt rellevant ja que ens permet finançar els nostres forts plans de creixement i dotar la companyia de més solvència, transparència i reconeixement”.

Enerside, companyia del sector de l'energia solar fotovoltaica integrada verticalment, té l'objectiu d'operar 1 GW de capacitat instal·lada com a productor independent d'energia.

contador