enel-achete-le-specialiste-de-la-fibre-optique-metroweb

El conseller delegat d'Enel, Francesco Starace, ha descartat fer "una gran fusió" dins del moviment de grans adquisicions que s'està plantejant al mercat energètic europeu i ha reiterat de nou que Endesa "no entra en el joc".

  • -
  • -

Durant el Capital Markets Day de la companyia a Londres, Starace ha subratllat que "cada dos mesos" es planteja la qüestió de les grans adquisicions, encara que va assegurar que referent a això té "una visió negativa", ja que va considerar que "no és una proposta interessant".

"Els bancs suggereixen aquestes operacions cada dos mesos, és una cosa que cal acceptar. Sempre hem estat molt amables i escoltat el que proposen els bancs, però això no vol dir que sigui així", va dir sobre això.

A més, dins d'aquests rumors d'adquisicions i fusions al mercat energètic Starace ha assenyalat que, tot i que sempre s’hi fica Endesa, la companyia espanyola, participada en un 70% per Enel, "no entra en el joc".

El que no va descartar el directiu italià va ser poder participar en operacions d'adquisició d'empreses de grandària mitjana, ja que aporten "més valor", segons la seva opinió, que les grans fusions i adquisicions, "que requereixen molt esforç".

Noticias relacionadas

contador