ep el consejero delegado de endesa jose bogasdurante su intervencion en la presentacion de los 16
Óscar J.Barroso - Europa Press - Archivo

Endesa i la seva matriu, Enel, han llançat un pla de contingència pel brot del coronavirus que afecta a Itàlia com a mesura per a prevenir el contagi als empleats de les dues empreses, segons ha indicat el conseller delegat de l'energètica, José Bogas.

  • 17,42€
  • -0,74%

En roda de premsa per presentar els resultats de 2019, Vogues ha assenyalat que s'està intentant "evitar tots els viatges d'Itàlia a Espanya i d'Espanya a Itàlia". "És una mesura potser exagerada, però de prudència", ha afegit.

De fet, al consell d'administració d'Endesa figuren membres italians d'Enel, com ara el propi conseller delegat de l'energètica transalpina, Francesco Starace, que és vicepresident de l'espanyola, i que no van assistir a la reunió de l'òrgan d'administració de la companyia per abordar l'aprovació dels resultats del passat exercici a causa d'aquestes mesures.

El brot de coronavirus a Itàlia s'ha disparat aquest cap de setmana, especialment focalitzat al Nord del país, encara que aquest dimarts ja se n'ha registrat un cas confirmat al Sud. De fet, segons els últims balanços de les autoritats sanitàries, el nombre de casos positius supera els 200.

Noticias relacionadas

contador