ep endesa alcanza el objetivo de contar con la mitad de su flota corporativa electrificada en 2022
ENDESA

La meitat de la flota corporativa (operativa, comercial i de representació) d'Endesa ja està electrificada, segons ha informat aquest dimecres en un comunicat. La companyia ha complert així l'objectiu marcat fa tres anys dins del Pla de Mobilitat Sostenible.

  • 16,95€
  • 0,06%

D'aquesta manera, Endesa ja té incorporats a la flota més de 200 vehicles elèctrics purs, més de 700 híbrids endollables; i una flota híbrida de 128 unitats. Això ha permès que durant els darrers set anys les emissions de la flota corporativa s'hagin reduït un 40%.

"El 2008, Endesa ja va ser pionera en aquest tipus d'actuacions, introduint 450 vehicles híbrids (no endollables) per a tasques comercials. Va ser el primer gran salt cap a l'electrificació. I gràcies a la constant optimització de la flota i al compromís amb reduir les nostres emissions, hem aconseguit l'objectiu que ens vam marcar fa tres anys. Però seguirem per aquest camí i el 2025 volem que aquesta xifra ja superi el 60%", afirma Pablo Samaura, responsable de gestió de mobilitat corporativa d'Endesa.

A l'actualitat, Endesa compta amb més de 2.000 vehicles corporatius i el 10% són elèctrics purs, quan el 2016 amb prou feines n'eren el 3%.

L'increment d'electrificació més gran s'ha realitzat a través d'híbrids endollables (PHEV) passant de l'1% al 35%. Mentrestant, els cotxes de combustió han passat de representar el 79% el 2016 a un 49% el 2022.

Noticias relacionadas

contador