ep logo de endesa
ENDESA

Endesa, mitjançant la seva filial renovable Enel Green Power Espanya, ha adquirit un total de 419 MW en projectes renovables. Aquesta adquisició forma part de l'estratègia de la companyia de desenvolupament de nova capacitat renovable a Espanya tant pròpia com a través de tercers amb experiència al sector.

  • 17,59€
  • 1,41%

La nova capacitat adquirida suposarà una inversió de més de 300 milions d'euros, que engloben tant l'adquisició com la construcció d'aquesta cartera repartida entre les províncies de Sevilla, Cadis, Còrdova i Zamora. Els projectes, que ja es troben en fase avançada de tramitació, permetran generar a prop de 1.500 llocs de treball directes durant la fase de construcció.

Aquests projectes procedeixen del portfoli d'FRV (Fotowatio Renewable Ventures), part d'Abdul Latif Jameel Energy i líder mundial en el desenvolupament d'energia renovable, que ha dut a terme la seva venda dins de la seva estratègia de rotació selectiva d'actius no estratègics per finançar-ne el pla d'inversors previst a Espanya.

Amb aquesta adquisició són més de 2 GW de nova capacitat que Endesa ha comprat a tercers i que generaran més de 6.300 llocs de treball directes durant la fase de construcció. "Tot això amb l'objectiu marcat de complir amb la connexió de nova potència renovable a la xarxa i així incrementar la capacitat renovable i continuar treballant en el camí d'una electrificació verda, per això la inversió destinada fins ara a aquestes adquisicions que supera els 1.500 milions d'euros", ha indicat la companyia en una nota.

Noticias relacionadas

contador