ep ence recibe una evaluacion verde de spsu financiacionla adquisicionla plantapuertollano
ENCE - Archivo
3,06€
  • -0,02€
  • -0,65%

Ence ha marcat aquest divendres nous mínims anuals als 3,182 euros. La paperera tanca així una setmana que ha estat complicada i durant la qual han tornat a renéixer els dubtes arran de la publicació dels seus resultats del semestre.

Ence va anunciar dimarts una caiguda del 50% en el seu benefici fins al juny i, a més, va anticipar un futur complicat. La companyia ha assenyalat que la manca de grans projectes per incrementar la capacitat de producció fins a la segona meitat de 2021 "recolza" ​​la seva expectativa d'un "mercat ajustat" durant els propers anys.

Els resultats de la paperera han estat marcats per la caiguda en el preu de la cel·lulosa, un problema que es ve a sumar al de la seva planta de Pontevedra que tants maldecaps està provocant aquest any i que tant l'ha fet caure en borsa. Els experts estan d'acord que aquests comptes han estat "molt febles" i subratllen que s'han situat clarament per sota del que s'esperava. Alhora expliquen que aquesta retallada en els preus de la cel·lulosa "està sent més persistent del que s'esperava".

"L'atenció seguirà centrada en l'evolució dels esdeveniments a Pontevedra, en el nou pla estratègic de l'empresa i en l'evolució dels preus de la cel·lulosa", apuntaven els analistes aquesta setmana en valorar la situació de la companyia.

Des del punt de vista tècnic, Ence està deixant enrere els 3,30 euros. Els experts de Bolsamanía adverteixen que, si perd aquests preus, no hi ha res fins als 2,30 euros.

Noticias relacionadas

contador