• El pagament d'aquests tres dividends suma 46 milions d'euros

Ence repartirà aquest dijous un dividend complementari de 0,066 euros bruts per acció amb càrrec a l'exercici 2017, tal com es va aprovar durant la passada junta general d'accionistes, celebrada el 22 de març.

  • 3,39€
  • -0,70%

El repartiment d'aquest dividend complementari s'uneix als pagats els passats 6 de setembre i 14 de desembre de l'any passat del primer i segon dividend a compte de l'exercici 2017, per un import de 0,061 euros bruts per acció el primer i de 0,06 euros bruts per acció el segon, respectivament. El pagament d'aquests tres dividends suma 46 milions d'euros, la qual cosa suposa una rendibilitat de més del 3% sobre la cotització de tancament de l'any.

La política de dividend aplicada per Ence des de l'exercici 2017 consisteix en el repartiment d'un dividend per acció equivalent aproximadament al 50% del benefici per acció de cada exercici en tres pagaments anuals: dos dividends a compte, un acordat al tancament del primer semestre i un altre acordat al mes de novembre de cada any, així com un dividend complementari que es proposarà a la junta general ordinària d'accionistes de la companyia.

Noticias relacionadas

contador