• L'assemblea tindrà lloc a les 16 hores a la seu d'UGT
ep trafico circulacion coche coches taxi taxis
EUROPA PRESS

La Plataforma Integral del Taxi ha convocat aquest dimecres una reunió en Assemblea a les 16 hores que tindrà lloc a la seu d'UGT. Allà tenen previst tractar la possible interposició d'una demanda civil i penal contra l'activitat del lloguer de vehicles amb conductor i aquelles plataformes que consideren "disruptives" en l'exercici del seu ofici.

Segons ha informat el mateix sindicat a través d'un comunicat, està previst que durant aquesta assemblea tingui lloc la intervenció del lletrat Elpidio José Silva, encarregat d'assessorar legalment la Plataforma Integral del Taxi. A més, l'advocat presentarà davant els professionals del taxi les bases jurídiques de desenvolupament de les accions dirigides a la reclamació de danys i perjudicis al sector.

Els socialistes madrilenys han ofert al col·lectiu taxista un marc regulador del transport

Per la seva banda i a iniciativa dels parlamentaris regionals del grup socialista Daniel Viondi i Carmen Mena, aquest dimarts han mantingut una reunió entre Miguel Ángel Leal (president de l'Associació Gremial d'Auto Taxi de Madrid i Fedetaxi), durant la qual el partit socialista madrileny ha ofert als taxistes de la Comunitat un marc de treball de cara a formular una nova regulació del transport en taxi i VTCs (Autorització d'arrendament de vehicles amb conductor) a la CAM.

Noticias relacionadas

contador