• Els clients d'ING poden treure gratuïtament qualsevol caixer d'ING, Banca March, Banc Popular, Banc Pastor i Targobank
  • En la resta d'entitats és gratuït a partir de 200 euros
bankia

ING ha arribat a un acord amb Bankia perquè els seus clients puguin utilitzar de forma gratuïta els 5.168 caixers de l'entitat per retirades a partir de 50 euros. Bankia cobrarà 85 cèntims a ING per cada disposició, encara que ING no traslladarà aquest cost als seus clients en les extraccions que superin aquesta quantia.

  • 1,78€
  • 2,65%
  • 14,89€
  • -0,13%

Addicionalment, s'ha decidit estendre a la Comunitat de Madrid la possibilitat de treure diners de forma gratuïta en qualsevol caixer a partir de 200 euros, un benefici que ja està disponible per als clients d'ING a tot Espanya. Així, en ING, Banca March, Banc Popular, Banc Pastor i Targobank és gratis per a qualsevol import. A Bankia és gratuït a partir dels 50 euros i a la resta d'entitats gratuït a partir de 200 euros.

Aquesta oferta es completa amb els més de 4.000 punts Twyp Cash en què actualment els clients d'ING poden treure diners alhora que realitzen les seves compres habituals. Un servei disponible en botigues del Grup DIA (botigues DIA, supermercats La Plaça de DIA i Clarel) i en gasolineres Galp i Shell, incloent-hi la xarxa de DISA a Illes Canàries.

D'aquesta manera, el banc posa a disposició dels seus clients de forma gratuïta tots els caixers automàtics d'Espanya i més de 4.000 comerços.

Noticias relacionadas

contador