• "Creiem que aquest acord serà un èxit i crearà sinergies molt positives"
ep seubanc mediolanumbarcelona
EUROPA PRESS

Banc Mediolanum i Correus han arribat a un acord per a la prestació de serveis d'efectiu i xecs a través de les gairebé 2.400 oficines multiserveis que l'empresa postal té distribuïdes per tot el país. L'aliança permetrà als clients de l'entitat ingressar i retirar efectiu, ingressar xecs, enviar diners a un tercer o sol·licitar diners a domicili a través de les oficines de Correus.

  • 6,94€
  • 0,17%

Totes les operacions es podran gestionar a través de l’'app' del banc, de manera que el tràmit a l'oficina de Correus serà pràcticament immediat. Aquest acord s'emmarca en el procés d'adaptació constant dels serveis de Banc Mediolanum als canvis a l'entorn del sector i a les necessitats dels clients.

L'acord assolit s'implementarà en dues fases, durant la primera, ja en marxa, els clients de l'entitat poden únicament realitzar ingressos d'efectiu, simplement amb el seu número de compte i un document d’identitat. Durant la segona fase, que s'iniciarà al març, els clients del banc podran gaudir de tots els serveis i, a més, gestionar-los amb l'ajuda de l’'app' de l'entitat.

En concret, a més d'ingressar efectiu, podran també ingressar xecs, retirar efectiu, enviar efectiu a una altra persona perquè el reculli a qualsevol oficina de Correus i sol·licitar l'enviament d'efectiu al propi domicili o al d'un tercer. "L'acord amb Correus forma part de la nostra aposta per continuar oferint solucions innovadores i directes a les necessitats dels nostres clients", ha explicat Igor Garzesi, director general de Banc Mediolanum. "A través d'aquesta aliança augmentem l'accessibilitat dels nostres clients als serveis bancaris com el de la gestió de l'efectiu, una mica d'especial rellevància en un context de tancament d'oficines bancàries especialment en petites localitats, als habitants els pot resultar difícil obtenir o ingressar efectiu".

Les dues entitats arriben a un acord per a la prestació de serveis a través de les gairebé 2.400 establiments

Per a Banc Mediolanum, l'acord significa ampliar els seus punts de contacte amb els seus clients i augmentar les hores i els dies quan aquests poden accedir al servei, i suposa treballar junts amb una de les principals empreses públiques del país, amb presència a tot el territori nacional.

Per a Correus, en paraules del seu director d'Oficines, Todd Hooper, "mitjançant l'acord amb Banc Mediolanum avancem cap a l'objectiu de Correus d'oferir més serveis a més ciutadans a través de la nostra xarxa de gairebé 2.400 oficines. Gràcies a la total cobertura territorial i la capil·laritat de la nostra xarxa, que ens permet arribar fins a l'últim racó del país, creiem que aquest acord serà un èxit i crearà sinergies molt positives per als clients de les dues empreses."

Banc Mediolanum és l'entitat espanyola del Grup Mediolanum, grup bancari europeu que està present, a més d’ Espanya, a Itàlia i Alemanya, països on desenvolupa la seva activitat d'assessorament financer personal i serveis financers a través de la seva xarxa de Family Bankers. El Grup Mediolanum compta a Europa amb més de 1.325.000 clients assessorats per una xarxa de més de 5.200 Family Bankers i amb uns recursos totals de clients de 73.604 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador