• L'agregat de posicions curtes s'eleva fins el 4,45% del capital
  • El hedge fund AQR Capital Management és el més agressiu amb un 2,1%
cellnex logo

Els baixistes segueixen modificant les seves posicions. Mentre aconsegueixen màxims en títols com Telefónica i Popular, fan el mateix amb Cellnex, un valor que es desploma un 23% en l'acumulat de l'any.

  • 34,83€
  • 2,96%

Així, l'agregat de posicions curtes a Cellnex s'eleva en l'última actualització de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) publicada aquesta setmana fins al 4,45%. Això implica un increment des del 4,15% anterior, i que el percentatge de capital que controlen sigui el major des que va debutar en borsa en el mes d'abril de 2015.

El més agressiu és el hedge fund nord-americà AQR Capital Management, fundat per diversos ex de Goldman Sachs, amb un 2,1% del capital, que eleva des del 2%. El també hedge fund nord-americà Arrowstreet incrementa la pressió des del 0,61% fins al 0,7%. Per la seva banda, dos inversors institucionals sobrepassen el llindar del 0,5% a partir del qual apareixen en els registres de la CNMV: el hedge fund britànic Hengistbury Investment Partners, amb un 0,69%, i el hedge fund AHL Partners, lligant al grup Man AHL, amb un 0,5%.

El títol, que cotitza aquest dimecres amb alces properes al mig punt percentual fins als 13,2 euros, es deixa un 23% l'any. Tècnicament, el valor es mou prop del suport dels 12,77 euros, mínims anuals. “Per aquests preus el més normal és que acabem veient la volta de les compres. Els nivells de sobreventa són molt alts i és molt probable que vegem un rebot de la seva sèrie de preus”, exposa César Nuez, analista de Bolsamanía. Encara que té una resistència en els 14 euros, i per sota en cas de perdre els 12,77 euros se situaria en “caiguda lliure”.

contador