ep archivo   banco santander obtiene un beneficio de 8124 millones de euros en 2021
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Els fluxos nets d'actius sota gestió (AUM) del mes d'octubre de la banca espanyola marquen un bon començament de l'últim trimestre de l'any, segons subratlla Credit Suisse en un informe publicat aquest dimarts a partir de dades d'Inverco.

  • 4,85€
  • -0,48%
  • 10,01€
  • 0,73%
  • 5,02€
  • 0,66%

Aquestes dades mostren un creixement continuat dels diners nous net que condueix a un creixement dels saldos vius, malgrat la recent volatilitat del mercat.

"Dins d'aquestes dades, destaquem un important repunt a la dinàmica d'AUM de Santander, amb fortes entrades que posen fi a la tendència de sortides persistents observada des del gener", expliquen des de Credit Suisse.

"Acollim amb satisfacció el bon començament del trimestre dels bancs espanyols (...) que, juntament amb una materialització important dels beneficis de la pujada de tipus al marge d'interessos, s'hauria de traduir en un creixement dels ingressos d'alta qualitat per al quart trimestre del 2022", afegeixen.

Credit Suisse aprofundeix en les dades de CaixaBank, Santander i BBVA al seu informe. Sobre el primer (sobreponderar, preu objectiu de 4,20 euros), subratlla que manté la quota de mercat líder i els fluxos nets resistents. Les entrades netes del banc van pujar fins a uns 1.200 milions d'euros.

Pel que fa a Santander (sobreponderar, 4,10 euros), les entrades van pujar fins als 1.000 milions d'euros, compensant parcialment les sortides acumulades fins a l'octubre. I, respecte a BBVA (neutral, preu objectiu de 5,50 euros), les entrades netes a l'octubre es van accelerar una mica i van pujar fins a uns 304 milions.

Noticias relacionadas

contador