ep productosdeoleo
DEOLEO/JOSE LUIS MARTINEZ VARELA

La junta general ordinària d'accionistes de Deoleo abordarà aquest dijous en primera convocatòria la renovació de Manuel Atencia Robledo i de Sinpa Holding com a consellers dominicals de la companyia.

  • 0,22€
  • 0,00%

En concret, el fabricant de Carbonell i Hojiblanca, previ informe favorable de la Comissió de Nomenaments i Retribucions, sotmetrà a votació la reelecció de Manuel Atencia Robledo, conseller de la societat des de gener de 2011 i que compta amb una dilatada experiència en l'exercici del càrrec, segons ha informat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Es tractarà també la reelecció de Sinpa Holding, representat al consell per Daniel Klein

També s'abordarà la reelecció com a conseller dominical de Sinpa Holding, que està representat al consell per Daniel Klein. Així mateix, es proposarà la ratificació i reelecció d'aquells nomenaments de consellers per cooptació que el consell pogués aprovar des de la convocatòria de la junta general fins al moment immediatament anterior a la seva celebració.

D'altra banda, durant la junta es tractarà la reelecció de Deloitte com a auditor de comptes, tant de la societat com del grup consolidat, per a l'exercici iniciat l'1 de gener de 2018.

Entre els punts de l'ordre del dia també figura la delegació al consell d'administració de la facultat d'augmentar el capital social, durant el termini de cinc anys, fins a la quantitat màxima legalment prevista, en una o diverses vegades, en la quantia que cada vegada es decideixi per l'òrgan recte fins al límit legal.

Deoleo va retallar les seves pèrdues un 90% durant l'exercici 2017, fins als 18,4 milions d'euros, davant els números vermells de 179.400.000 registrats el 2016, mentre que la xifra de negoci es va mantenir estable, fins a arribar als 692.300.000 d'euros, un 0,4% menys que els 695.200.000 d'euros de 2016, encara que els volums es van reduir lleugerament.

El resultat brut d'explotació (EBITDA) es va retallar en un 32%, fins als 31,3 milions d'euros, a causa del progressiu augment del preu de la matèria primera i per la dificultat de repercutir aquestes pujades als clients, així com per un criteri més restrictiu en la comptabilització de les despeses no recurrents.

Noticias relacionadas

contador