ep elon musk consejero delegadotesla
TESLA

Elon Musk ha notificat a Tesla que té la intenció de comprar 20 milions de dòlars en accions (17,3 milions d'euros al canvi actual) del fabricant de vehicles elèctrics durant la propera negociació de títols de la companyia.

  • 539,60$
  • 16,53%

La notícia, notificada per la mateixa companyia en un comunicat, arriba uns dies després que una jutgessa nord-americana aprovés l'acord entre Elon Musk, Tesla i la Comissió de Borsa i Valors dels Estats Units (SEC), pel qual el directiu haurà de pagar una multa de 20 milions de dòlars (17,3 milions d'euros al canvi actual) després de ser acusat de frau.

Musk va llançar a principis d'agost una sèrie de missatges a Twitter sobre la possible privatització de la companyia i la SEC va obrir una investigació per frau al fundador de Tesla, que també s'ha compromès a renunciar al seu càrrec de conseller delegat per tres anys.

A principis d'octubre, el directiu va llançar una broma a les xarxes socials que consistia en un joc de paraules amb el nom en anglès de la institució 'Securities and Exchange Commission' que renombró com 'Shortseller Enrichment Commission' (Comissió d'enriquiment de venedors en curt).

Per la seva banda, com a companyia, Tesla també haurà d'abonar altres 20 milions de dòlars (17,3 milions d'euros), tot i que no ha estat acusada de cap tipus de frau.

Noticias relacionadas

contador