elecnor

Elecnor va obtenir un benefici net consolidat de 20,9 milions d'euros durant el primer trimestre del 2018, un 3,9% més que durant el mateix període de l'exercici passat. Segons ha informat la mateixa companyia aquest dilluns, aquest creixement es va aconseguir a través del bon comportament del Negoci d'Infraestructures i del Negoci Concessional.

  • 20,85€
  • 2,21%

L'enginyera espanyola va mostrar un volum de negoci de 484.500.000 d'euros al tancament de març, un increment del 2% en comparació amb els primers tres mesos de 2017. Del total de les vendes, un 57% van tenir lloc als mercats internacionals, i la resta, un 43%, al nacional.

Segons la notificació presentada a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), el Negoci d'Infraestructures va millorar el seu resultat gràcies a les activitats de telecomunicacions i distribució, el bon comportament de la filial nord-americana Elecnor Hawkeye, la construcció d'un parc eòlic a República Dominicana (Larimar II), dues plantes de biomassa a Portugal i un parc fotovoltaic a Austràlia.

Pel que fa a la línia concessional, cal destacar la remaquinació del parc Malpica i l'entrada en operació de la franja de 200 quilòmetres Charrua-Ancoa (Xile).

Noticias relacionadas

contador