elecnor beneficio e1457001162262
20,40€
  • -0,40€
  • -1,92%

Elecnor s'ha adjudicat un contracte per a la construcció de sis parcs eòlics a Saragossa per un import de 47 milions d'euros.

Els parcs, promoguts per Forestalia, arribaran als 231 megawatts (MW) de potència total instal·lada i inclouen la construcció de tres subestacions i dues línies d'evacuació.

Elecnor s'encarregarà dels estudis i obres preliminars, les obres civils per desenvolupar els parcs eòlics, els treballs elèctrics i la construcció de les tres subestacions i de les dues línies d'evacuació.

La construcció d'aquests sis parcs eòlics, que s'espera que finalitzi el proper mes de novembre, s'emmarca en el 'Projecte Phoenix', en què participen les companyies Engie, Mirova i Forestalia.

El proveïdor tecnològic per a aquests parcs, que compten amb el finançament de JP Morgan, Santander Corporate & Investment Banking i Banc Sabadell, serà GE Renewable Energy.

Aquests sis parcs eòlics, que sumen 61 aerogeneradors amb una potència unitària de 3,83 MW, estaran ubicats als termes municipals de Sierra de Luna, Luna, Las Pedrosas i Castejón de Valdejasa, a la comarca de les Cinco Villas, a uns 60 quilòmetres al nord-est de Saragossa.

Segons Elecnor, aquest projecte deixarà 35 milions d'euros durant les seves tres dècades de vida útil, tant en impostos municipals com en ingressos per als arrendataris dels terrenys.

Noticias relacionadas

contador