• Edwards passarà a servir com a assessor de l'actual president executiu, Mark Parker
nike-bat-le-consensus-avec-ses-ventes

El president de la marca Nike, Trevor Edwards, va anunciar la seva renúncia aquest dijous, que es farà efectiva el proper mes d'agost, segons un portaveu del propi gegant de roba esportiva.

  • 94,12$
  • 0,19%

Segons va informar aquest dijous The Wall Street Journal, Nike devia rebre durant les últimes setmanes informes de "comportaments que tenen lloc dins la nostra organització que no reflecteixen els nostres valors centrals d'inclusió, respecte i apoderament".

Nike va rebre durant les últimes setmanes informes de "comportaments que no reflecteixen els nostres valors"

Per la seva banda, el portaveu de Nike va aclarir que hi va haver "una conducta inconsistent amb els valors de Nike i anava en contra del nostre codi de conducta", afegint que tot i això no hi ha hagut denúncies directes sobre la mala conducta d'Edwards. "Quan ens vam assabentar de les queixes, vam investigar i vam prendre les mesures adequades", assevera el representant de la marca esportiva.

Edwards ocuparà a partir d'agost, després de la seva renúncia com a president de la marca, un lloc com a assessor del president executiu de Nike, Mark Parker, que s'ha referit a l'assumpte com "un moment molt difícil". Per la seva banda, Elliott Hill, expresident de Nike Geographies, assumirà el càrrec de president de consumidors i mercat.

Les accions de Nike, que anunciarà els resultats del seu tercer trimestre del 2017 el proper dijous, van pujar lleugerament després del toc de la campana al parquet nord-americà.

Noticias relacionadas

contador