ep economiaempresas- la cnmv levantasuspensionla cotizaciontubos reunidos
TUBOS REUNIDOS - Archivo

El Consell de Ministres ha aprovat aquest dimarts la concessió d'un préstec participatiu a Tubos Reunidos per una suma que ascendeix als 112.800.000 d'euros a set anys.

  • 0,64€
  • -0,31%

Isabel Rodríguez, portaveu del Govern, ha assenyalat la cotitzada basca com una companyia "estratègica" per a Espanya, cosa que justifica les ajudes aprovades per l'Executiu de Pedro Sánchez.

A més, Rodríguez s'ha encarregat d'afegir que el préstec concedit a Tubos Reunidos està "en la línia del manteniment de l'ocupació existent". Segons la portaveu, l'empresa dona actualment feina a 1.400 persones de forma directa i a 7.000 més de manera indirecta.

Des de Tubos Reunidos s'ha reconegut a través d'un fet rellevant enviat a la CNMV que les ajudes governamentals "donen suport" a l'estratègia i el futur de la companyia "després dels efectes que la pandèmia ha tingut en el grup, en els processos de descarbonització i en la transició energètica cap a energies netes i hidrogen".

Recordem que Tubos Reunidos treballa actualment al 75-80% de la seva capacitat exhibida en 2019, l'any previ a la pandèmia. Un any després, el 2020, la companyia es veia obligada a reconèixer pèrdues de 101,3 milions, una xifra encara més gran que els números vermells de l'exercici anterior (41 milions).

Noticias relacionadas

contador