ep oneplus 6 20180628175201
ONEPLUS

El desembarcament a Espanya de OnePlus, companyia present en més d'una vintena de països i amb uns ingressos que superaran aquest any els 1.500 milions de dòlars, té per objectiu duplicar les vendes durant el primer any. Per això comptarà amb un equip local de professionals dirigit per David Sanmartín com country manager.

"Espanya és un mercat on s'aprecia la tecnologia, s'aposta per la innovació i els productes de qualitat són especialment ben valorats pel consumidor", ha destacat Sanmartin.

OnePlus compta amb més de 500.000 usuaris espanyols registrats al seu fòrum, opinions que ara se sumaran a les recollides directament per l'equip de OnePlus Espanya per traslladar la seva experiència a futurs llançaments de la companyia.

El fabricant xinès, a més de col·laborar amb Amazon Espanya, ha signat acords de distribució amb PcComponentes i amb FNAC a Espanya. Això li permetrà estar present en punts físics on els usuaris poden veure i provar els seus productes abans d'adquirir-los. Els telèfons intel·ligents de OnePlus es poden comprar en línia i de forma física en 38 regions diferents.

Noticias relacionadas

contador