ep una tienda de zara en el centro de madrid
Cézaro De Luca - Europa Press

El director general adjunt d'Inditex, Ramon Reñón, ha decidit deixar la companyia tèxtil després de gairebé 30 anys d'activitat professional al grup gallec, segons ha informat la companyia aquest dimecres a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 45,89€
  • -0,30%

En concret, el consell d'administració d'Inditex, previ informe favorable de la Comissió de Nomenaments, ha adoptat, entre altres, l'acord relatiu a la presa de raó de la renúncia voluntària de Reñón a la seva condició de director general adjunt al president, Pablo illa, en considerar que ha culminat la seva etapa professional. Aquesta renúncia es farà efectiva a partir del pròxim dia 31 de juliol.

El president del consell d'administració, Pablo Isla, ha expressat el reconeixement i l'agraïment de l'empresa a la figura de Reñón, destacant la seva "valuosa" contribució a l'èxit de la companyia a l'expansió i internacionalització del grup.

En aquest sentit, el consell d'administració va aprovar deixar constància en acta del seu reconeixement i "el seu més sincer agraïment" a Reñón per la seva dedicació i "inestimable" tasca exercida al grup durant gairebé 30 anys com a director general d'Expansió i com a director general adjunt a president.

Noticias relacionadas

contador