ep sfera tienda ropa moda negocio escaparate
EUROPA PRESS - Archivo

El Corte Inglés materialitzarà l'absorció de la cadena de moda Sfera aquest dijous, després que fos aprovada per la junta d'accionistes de la companyia el mes de juliol.

En concret, la companyia presidida per Marta Álvarez va informar divendres passat de la subrogació de la cadena de moda tant a la comissió sindical com al comitè intercentres.

El gegant de la distribució espanyola garanteix als sindicats la continuïtat de tots els drets dels treballadors, mantenint les condicions laborals de la plantilla de Sfera.

A més, el grup continuarà aplicant als empleats de la cadena de moda el conveni col·lectiu de l'Associació Nacional de Grans Empreses de Distribució (Anged) del període 2017-2020, que conservaran el seu mateix grup professional en el qual estaven enquadrats.

El Corte Inglés ha assenyalat que es respectarà l'actual sistema de dotze mensualitats de les pagues extraordinàries, així com els actuals sistemes de distribució de jornada, torns i horaris laborals vigents tant en els 'córners', com a les botigues de carrer i en les oficines.

A més, l'empresa i els sindicats s'han compromès a unificar, de manera progressiva, els horaris de tots els centres de Sfera amb els que regeixen actualment a El Corte Inglés.

Sfera va tancar l'exercici fiscal amb un increment de les vendes del 8%, fins a aconseguir els 461 milions d'euros. En l'actualitat, l'ensenya compta amb 473 establiments en 19 mercats, dels quals 167 botigues són pròpies i 306 punts de venda en règim de franquícia a tancament del seu exercici fiscal.

Noticias relacionadas

contador