ep archivo   el corte ingles e hipercor
EL CORTE INGLÉS - Archivo

El Corte Inglés inaugura la campanya de venda privada en què només els clients amb targeta podran accedir a aquests descomptes. Els dies previstos per a aquestes promocions són del 9 al 12 de juny i tindran lloc tant a centres comercials com a la web ia l'app.

Es podran trobar descomptes a l'àrea de moda, llenceria, bany, accessoris i sabateria de fins a un 30% respecte al preu habitual. Així mateix, al departament d'esports es podran trobar descomptes de fins al 30% en marques de tèxtil, calçat i complements. Firmes com Nike, Adidas, Boomerang, Under Armour, Puma, New Balance i The North Face.

Cultura i lleure també se sumen amb un 20% de descompte, en marques com Moleskine, Waterman, Cross, Parker i Lexon. L'àrea de joguines oferirà un 15% de descompte en marques com ara Warner i Corsair.

A l'apartat d'electrodomèstics i electrònica hi haurà propostes amb descomptes del 15% en una selecció de marques com AEG, iRobot, Balay, Bosch i Samsung, entre d'altres.

L'àrea de tèxtil llar comptarà amb un 30% també en una selecció de roba de llit i bany, parament i decoració, en marques com Lexington, Sheridan, Ferdown, Luxaflex i El Corte Inglés, entre d'altres. Al departament de mobles, també es faran descomptes del 10%, 20%, i 30%, respecte al seu preu habitual.

Parafarmàcia farà un 20% de descompte durant els dies de venda privada, en marques com Martiderm, Filorga, Lilash, Vichy i Gold Collagen, entre d'altres. I en cosmètica, marques com 3INA, Bella Aurora, Max Factor, Deborah i Mavala, que sortiran amb un 30% de descompte.

contador