ep archivo - logo de morgan stanley en nueva york
MORGAN STANLEY - Archivo

El conseller delegat de Morgan Stanley, James Gorman, ha expressat amb rotunditat la seva expectativa d'un ràpid retorn a les oficines dels treballadors de banc a Nova York, la seu de l'entitat, segons recull Financial Times.

"Si podeu anar a un restaurant a la ciutat de Nova York, podeu venir a l'oficina i us volem a l'oficina", va dir Gorman en una conferència de serveis financers organitzada per Morgan Stanley.

Tot i reconèixer que el banc encara no havia començat a ordenar a la plantilla que es presenti a treballar, a diferència de Goldman Sachs, que dilluns va requerir que els seus empleats tornessin a l'oficina, Gorman va dir que havia enviat un missatge "molt fort "que vol que els treballadors tornin als seus llocs al 1585 de Broadway.

"[Per] el Dia del Treball, estaré molt decebut si la gent no ha tornat a l'oficina i tindrem un tipus diferent de conversa", va afegir Gorman, referint-se a la festivitat nord-americana del 6 de setembre. En aquest sentit, ha subratllat la importància de la feina presencial a les oficines per als membres més joves de personal, ja que aquest és el lloc on se'ls ensenya i aprenen.

Gorman, que al març de l'any passat va donar positiu pel virus, va admetre que el banc havia après que pot operar "amb una mica més de flexibilitat" durant la pandèmia, però va deixar clar que no veuria bé aquells treballadors que vulguin treballar remotament des de llocs com Florida o Colorado. "Si vols cobrar al nivell de Nova York, treballes a Nova York", va afegir.

contador